Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ 68% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ

https://aphdalosnays.blogspot.com/2020/04/68.html?fbclid=IwAR2UFKWh1KNwv_AzgRr1I2rdqimVqSN63A-fPCBX70D9c0EnlK2jdr3Vryc
Συμφωνα με πανελλαδική έρευνα COVID CONTROL, που υλοποίησε η εταιρεία δημοσκοπήσεων interview σε 805 άτομα από τις 6 Απριλίου έως τις 10 Απριλίου, μέσω ηλεκτρονικής συμμετοχής, το 24% απαντησαν πως τα χρηματα τους εχουν τελειωσει, ενω το 44% δηλωσε οτι εχουν αρκετα για 2-3 εβδομαδες ακομα. Στατιστικα που δεν ξαφνιαζουν καθωσ οι περισσοτεροι ελληνες μετα την κριση του 2009 επιβιωνουν οριακα. Ουτε λογος για αποταμιευση σε τετοιο περιβαλλον φυσικα. 
Το μεγαλυτερο προβλημα εμφανιζεται στο πιο παραγωγικο κομματι της ελληνικης οικονομιας, τισ μικρες και μικρομεσαιες επιχειρησεις. Ακομα και αν υποθεσουμε οτι πληρουν τις προυποθεσεις για το επιδομα των 800 ευρω, δεν φτανουν ουτε για την πληρωμη του ηλεκτρικου ρευματος. (Αλλο ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ κεφαλαιο η ΔΕΗ)
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΤΕ ΔΙΨΑΤΕ! 
Και για να μην προλαβεις να σηκωσεις καν κεφαλι ξαμολυθηκαν τα γνωστα λαγουδακια του καθεστωτος με μπροσταρη τον Αδωνη (ασχολιαστη προσωπικοτητα) με τις πλεον κυνικες και προκλητικες δηλωσεις ανα την Ευρωπη (Ισως και Αφρικη)
Οι μακροχρόνια άνεργοι έχουν τρόπο να επιβιώνουν για αυτό και δεν δικαιούνται επίδομα ….ή τί θα τα κάνετε τα λεφτά και να σας τα δώσουμε , πόσο θα φάτε πια…300 κιλά θα γίνετε;;;; Αδιαφοροι και θρασεις οσον αφορα τη δυσχερη θεση που εφεραν τον ελληνα πολιτη. 

Λέει ο λαός μας πως ο καλός ο καπετανιος στη φουρτούνα φαίνεται… Κι εμείς ως (Ναυτικος) λαός επιλέξαμε μουτσους που ακόμα και σε νηνεμία οδήγησαν το καράβι της χώρας μας ίσα πάνω στα βράχια να τσακιστεί…
Αρα πριν κατακρινουμε την οποιαδηποτε κυβερνηση, καλο  ειναι να θυμηθουμε οτι αλλη μια φορα στις εκλογες της δωσαμε την εντολη μας. πραγματι ο καθε λαος ειναι υπευθυνος για τις κυβερνησεις που τον διοικουν. Φανταστειτε ο Μακρον και ο καθε Μακρον να εβγαινε δημοσια να πει τετοιες αηδιες στους Γαλλους. 
Μηπως ηρθε η ωρα να κοιταχτουμε στον καθρεπτη και να αναλαβουμε τις ευθυνες που μας αναλογουν? Εκτος και αν εχουμε στοχο το πανευρωπαικο πρωταθλημα βλακειας.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΓΚΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια