Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνέντευξη για όλα με τον πρόεδρο του Ε.ΣΥ (Ελλήνων Συνέλευσις) Δημητρίου Υψηλάντη Αλέξανδρο Γεωργιάδη «Τα 600 δις από τα ομόλογα του κ. Σώρρα είναι υπαρκτά και θα διατεθούν στους Έλληνες και την Πατρίδα Ελλάδα για πλήρη απαλλαγή από χρέη»

https://efkozani.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5/?fbclid=IwAR1BqmXQNtNRvi2-GzGtyxQZWxBBotmDjazThwLwZoU2987iJrAWUWmrUng
Συνέντευξη για όλα με τον πρόεδρο του Ε.ΣΥ (Ελλήνων Συνέλευσις) Δημητρίου Υψηλάντη Αλέξανδρο Γεωργιάδη      «Τα 600 δις από τα ομόλογα του κ. Σώρρα είναι υπαρκτά και θα διατεθούν στους Έλληνες και την Πατρίδα Ελλάδα για πλήρη απαλλαγή από χρέη»


  • efkozani.gr«Συνένωση όλων των Ελλήνων και Φιλελλήνων για να μπορέσουμε επιτέλους να δώσουμε ένα τέλος στο ανθελληνικό αυτό καθεστώς το οποίο κατευθύνεται από ανθέλληνες επικυρίαρχους που καταδυναστεύουν το έθνος μας εδώ και πολλά χρόνια από τον θάνατο του Ιωάννη Καποδίστρια έως και σήμερα»
ΕΡ: Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης.
ΑΠ: Καταρχήν να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση που με κάνατε για αυτήν εδώ την συνέντευξη. Είμαι πολίτης της εδώ περιοχής και του ευρύτερου ελλαδικού χώρου. Κατάγομαι από το Μαυροδένδρι Κοζάνης, γεννημένος το 1966 και ως επαγγελματική μου ιδιότητα δηλώνω άνεργος με πτυχία Μηχανοτεχνίτη και Ηλεκτροτεχνίτη. Το διάστημα 90-98 γίνομαι μετανάστης στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο ΒΕΛΓΙΟ (Βρυξέλλες). Από το 98 και μετά επιστρέφω και διαμένω εδώ στην Κοζάνη.
ΕΡ: Πως βρεθήκατε σήμερα να είστε πρόεδρος της Ε.ΣΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ.
ΑΠ: Η ιστορία ξεκινά από πριν 5 χρόνια περίπου όταν έγινε γνωστή η ύπαρξη του κυρίου Αρτέμη Σώρρα από τα ΜΜΕ με τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής. Πραγματικά με κίνησε το ενδιαφέρων όλη αυτή η υπόθεση, ιδίως σε μια εποχή όπου η χώρα μου είχε καταδικαστεί από τα ΜΜΕ ως φτωχή, ανήμπορη να επιζήσει και με τον φόβο της πτώχευσης και προσπάθησα να δω από κοντά τι γίνεται με αυτή την ιστορία της Ανατολής. Στη συνέχεια αφού εξακρίβωσα επίσημα πλέον ότι όλη η υπόθεση είναι υπαρκτή-αληθινή, όπως και τα ομόλογα αλλά και οι μετοχές, ενωθήκαμε εδώ με τα παιδιά της Κοζάνης που έχουν το γραφείο αλλά και όλης της χώρας και προσπαθώντας με κάθε τρόπο να ενημερώσουμε όλο τον ελληνικό λαό. Στη συνέχεια αποφασίσαμε την οργάνωση των ενεργειών μας να την νομιμοποιήσουμε κάτω από μια νομική υπόσταση-ομπρέλα, θα πω, για να είμαστε πιο οργανωμένοι όσον αφορά την ενημέρωση, αλλά επίσης να προσδιορίσουμε και ένα τόπο συγκέντρωσης όλων των Ελλήνων σε μια Πανελλήνια Εθνοσυνέλευση για να πάμε επιτέλους σαν Έλληνες να κυβερνήσουμε την χώρα μας, έτσι έγιναν οι ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ (Ε.ΣΥ) σε όλη την Ελλάδα και σήμερα που μιλάμε αριθμούμε γύρω στα 200 γραφεία και άλλα 30 περίπου στο εξωτερικό. Εδώ στην περιοχή μας υπάρχουν τα εξής γραφεία: το δικό μας στο Μαυροδένδρι, της Κοζάνης, των Σερβιων στα Σέρβια και της Πτολεμαΐδας.
ΕΡΩΤΗΣ: Τι είναι οι Ε.ΣΥ και ποιος ο σκοπός τους…
ΑΠΑΝΤ: Απαντώντας στο ερώτημά σας θα σας πω πως οι Ε.ΣΥ είναι το ακρωνύμιο των λέξεων, Ελλήνων Συνελεύσεις, είναι εταιρίες με χαρακτήρα ΜΚΟ. Θα σας δώσω τον ορισμό και τον σκοπό των Ε.ΣΥ όπως ορίζεται από το καταστατικό τους, είναι Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, επίσημα με ΑΦΜ και Καταστατικό δημοσιευμένο στο Πρωτοδικείο. Οι Οργανισμοί αυτοί έχουν ιδρυθεί από Ενεργούς Έλληνες Πολίτες, είναι αυτοχρηματοδοτούμενοι, δεν αποσκοπούν σε κρατικές επιχορηγήσεις και είναι τα γραφεία εκπροσώπησης των Αυτοχθόνων Ελλήνων Ιθαγενών, Κυρίαρχων και Ιδιοκτητών του κάθε Δήμου και κατ’ επέκταση της Ελλάδας. Στους σκοπούς της ίδρυσης της Ελλήνων Συνέλευσις συμπεριλαμβάνονται η προώθηση και υποστήριξη των προσφορών του Αρτέμη Σώρρα για την εξάλειψη του Δημοσίου και Ιδιωτικού χρέους των Ελλήνων, η υποστήριξη του αιτήματος του λογιστικού ελέγχου του Δημοσίου χρέους, η καταγγελία όλων των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων και η απεμπλοκή μας από αυτά καθώς επίσης και από όλες τις παράνομες και αντισυνταγματικές κυβερνητικές πράξεις, η απαίτηση με κάθε νόμιμο μέσο των δικαίων της Πατρίδος μας, του Ελληνικού Έθνους και των Αυτοχθόνων Ελλήνων Ιθαγενών, η επαναφορά του Ελληνικού Αξιακού Συστήματος με Αξίες, Αρχές και Πολιτειακούς Νόμους και κυρίως η συνένωση όλων των Ελλήνων απανταχού της Γαίας χωρίς κόμμα, δόγμα, χρώμα, με στόχο την πραγματοποίηση της Εθνοσυνέλευσης για την συλλογική και δημοκρατική λήψη αποφάσεων, επίσης πρέπει να σας αναφέρω ότι έχει συσταθεί και ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Ε.ΣΥ) με αριθμό πρωτοκόλλου 6199/04-09-2015, αυτό σημαίνει ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα είμαστε παρόντες.
Άρα, όπως βλέπετε, τα γραφεία έχουν σαν σκοπό να ενώσουν όλους τους Έλληνες και φιλέλληνες κάτω από αυτή την νομική πλέον οντότητα για να μπορέσουμε επιτέλους να δώσουμε ένα τέλος στο ανθελληνικό αυτό καθεστώς το οποίο κατευθύνεται από ανθέλληνες επικυρίαρχους που καταδυναστεύουν το έθνος μας εδώ και πολλά χρόνια από τον θάνατο του Ιωάννη Καποδίστρια έως και σήμερα..
ΕΡ: Πώς μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό.
ΑΠΑΝΤ: Ηερώτησή σας μπορεί να απαντηθεί πολύ εύκολα αρκεί να κατανοήσουμε το τι γίνεται στη χώρα μας τα τελευταία 10 χρόνια και όταν λέω να κατανοήσουμε είναι να δούμε με καθαρή πλέον λογική τις τελευταίες εξελίξεις στο πολιτικό παρασκήνιο.
Ας πάρουμε χρονολογικά ένα γεγονός το οποίο έγινε το 2009-2010, ένα χρόνο πριν την εισχώρησή μας στο ΔΝΤ. Τον Οκτώβριο του 2009 βλέπουμε ένα ομόλογο του Ελληνικού δημοσίου στα ύψη και ως δια μαγείας τον Μάρτιο του 2010 να πιάνει πάτο – συγχωρέστε με για την έκφραση αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Κανένας πλέον πολιτικός δεν ζήτησε να γίνει έρευνα γι’ αυτό και να διαμαρτυρηθεί! Πώς είναι δυνατόν μέσα σε 6 μήνες να έχει συμβεί αυτό και με τι κριτήρια πλέον και ποιοι είναι αυτοί οι οίκοι αξιολόγησης οι οποίοι αξιολογούν το κύρος ενός έθνους και το κοστολογούν όπως αυτοί θέλουν, δεν έχουμε θεσμούς; δεν έχουμε κρατικούς μηχανισμούς να το κάνουν; γιατί δεν το έπραξαν! Εδώ θα μου πείτε «δεν έχουν την δυνατότητα ούτε το δημόσιο χρέος να ελέγξουν πόσο μάλλον αυτό»! Τέλος πάντων, το σχέδιο ήταν να γίνουν όλα πολύ γρήγορα και έπρεπε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες (ανύπαρκτες) προϋποθέσεις, τρομοκρατώντας τον Ελληνικό λαό ότι έρχεται πλέον το απόλυτο χάος, ότι η Ελλάδα πάει για πτώχευση και έπρεπε επειγόντως να ζητηθεί οικονομική στήριξη από κάπου. Το σχέδιο της Δύσης ήταν να κυριαρχήσει επί της ΕΕ κυριαρχώντας πρώτα από την ΕΛΛΑΔΑ, δημιουργώντας έναν υποτιθέμενο οικονομικό πόλεμο.
ΕΡ: Δηλαδή κύριε Γεωργιάδη, θέλετε να πείτε ότι η ΕΛΛΑΔΑ έπρεπε να κατακτηθεί πρώτα για να προχωρήσει το κυριαρχικό σχέδιο της Δύσης και στην υπόλοιπη ΕΕ;
ΑΠΑΝΤ: Ασφαλώς έτσι όπως το λέτε έπρεπε να γίνει…
ΕΡ: Γιατί η ΕΛΛΑΔΑ
ΑΠΑΝΤ: Η Ελλάδα είναι η μητρόπολη της γης, είναι το κυρίαρχο έθνος του πλανήτη, είναι το έθνος αυτό που έπρεπε σήμερα όλοι να υποκλίνονται για ό,τι έδωσε μέχρι τώρα στην ανθρωπότητα από γράμματα, τέχνες και πολιτισμό, αλλά και για ό,τι έκανε στο παρελθόν για να Δια-φυλάξει την ίδια την ακεραιότητα του πλανήτη. Αν κοιτάξουμε την ιστορία μας, θέλετε με τον Ιάσωνα, με τον Μέγα Αλέξανδρο αποστολές –επεμβάσεις σωτηρίας για τον πλανήτη … Θα σας πω κάτι για να καταλάβετε και δεν είναι υπερβολή: η ΕΛΛΑΔΑ είναι η μητρόπολη του πλανήτη γαία (Δήμητρα) και ο ΕΛΛ-ΗΝΑΣ ο ιδιοκτήτης, προσέξτε καλά, ό,τι σας λέω δεν είναι καθόλου υπερβολή, αυτοί που επικυριαρχούν στον πλανήτη ξέρουν πολύ καλά τι λέω και γι’ αυτό έχουν βαλθεί να πάρουν τη χώρα μας. Θα σας πω κάτι πολύ υπαρκτό που και εσείς γνωρίζετε, πέστε μου αν καμία άλλη χώρα στον πλανήτη έχει 2 ονόματα, αυτό γίνεται εσκεμμένα μόνο στη χώρα μας, εδώ να ονομάζεται ΕΛΛΑΔΑ και έξω να λέγεται GREECE, υπάρχουν πάνω από 140 πόλεις στον πλανήτη με Ελληνικά ονόματα, άρα κύριοι τίποτα δεν είναι τυχαίο….
ΕΡ: Για να μην ξεφύγουμε από το θέμα μας, όμως, πείτε μου τώρα πώς μπορεί η Ελλάδα να σωθεί από την κρίση.
ΑΠΑΝΤ: Όπως σας έχω πει παραπάνω, στις δύσκολες ώρες που περνούσε ο πλανήτης αλλά κυρίως η χώρα μας, υπήρχαν πάντοτε τα κατάλληλα εργαλεία και οι κατάλληλοι άνθρωποι για να επέμβουν. Έτσι και σήμερα σε αυτή τη φάση που ο Ελληνισμός βάλεται πανταχόθεν και πρέπει επιτέλους να αναφέρουμε από ποιους, από τους Χαζαρομογγόλους σιωνιστές, οι αιώνιοι αντίπαλοι του Ελληνισμού, εμφανίζεται ο Αρτέμης Σώρρας με συγκεκριμένα εργαλεία που δεν είναι τίποτα άλλο από την προσωπική του περιουσία και βάζει φρένο στα σχεδία των σιωνιστών…
ΕΡ: Όταν λέτε περιουσία τί εννοείτε.
ΑΠ: Επειδή το κεφάλαιο είναι πάρα πολύ μεγάλο και θα φάει πολύ χρόνο να το αναλύσουμε, καλό θα ήταν να επισκεφτείτε μια από τις Ε.ΣΥ για περαιτέρω πληροφορίες. Σας λέω λοιπόν ότι ο κύριος Σώρρας είναι νόμιμος κάτοχος από κληρονομικό δικαίωμα 45 μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής που ιδρύθηκε το 1904 από την Εθνική Τράπεζα και τη Γαλλική. Η κάθε μετοχή έχει ονομαστική αξία 125 χρυσά γαλλικά φράγκα και κάθε γαλλικό φράγκο ισοδυναμεί με 8γραμμάρια χρυσού, άρα επί 125 της αξίας της μετοχής μιλάμε για 1κιλό χρυσού. Η κάθε μετοχή έχει αξία μόνο από το παθητικό, δηλαδή το ποσό των 125 χρυσών γαλλικών φράγκων που αναγράφεται επάνω της … γιατί η κάθε μετοχή είναι και απόδειξη ίσου βάρους με ένα κιλό χρυσό. Αυτή η μετοχή έχει αποτιμηθεί σε 680 δις ευρώ !!!!…. Πρέπει να προστεθεί και το ενεργητικό, δηλαδή τα κέρδη από το 1910 έως το 1932 που αντιστοιχούν στην κάθε μετοχή…
Από τους ετήσιους ισολογισμούς που είναι συνολικά μέσα στις χρήσεις των 22 ετών… άλλα 390 χρυσά γαλλικά φράγκα στην κάθε μετοχή … Σύνολο δηλαδή αξίας της κάθε μετοχής στις 31-12-1932 = 515 χρυσά γαλλικά φράγκα!!!!  Άρα η συνολική της αξία σήμερα ενεργητικού και παθητικού είναι 2 τρις 800 δις ευρώ.
ΕΡ: Θέλετε να πείτε ότι κάθε μετοχή φτάνει το ποσό των 678 δις ευρώ;
ΑΠ: Ναι έτσι είναι. Αφού λοιπόν αποτιμήθηκε η αξία των μετοχών ο κύριος Σώρρας έχοντας κάνει κάποιες κινήσεις κατά της Εθνικής Τράπεζας κερδίζει τα δικαστήρια εδώ στην Ελλάδα και έτοιμος πλέον και βλέποντας την Ελλάδα να βάλεται από τους σιωνιστές αποφασίζει να απελευθερώσει την μάνα του Πατρίδα. Σας είπα ότι ο πόλεμος που γίνεται στην Ελλάδα είναι οικονομικός, άρα πρέπει να λυθεί πλέον με οικονομικά εργαλεία τα οποία μόνο ο Σώρρας διαθέτει…
ΕΡ: Δηλαδή κύριε Γεωργιάδη, θέλετε να πείτε ότι οι μετοχές είναι ενεργές.
ΑΠ: Ναι, ακριβώς έτσι, ποτέ δεν έχασαν την αξία τους και αυτό ήταν το μεγάλο μυστικό των σιωνιστών, η αποσιώπηση της τράπεζας γενικώς της Ανατολής, γιατί ο πλούτος των Ελλήνων τότε μετόχων ήταν τεράστιος, μιλάμε ότι έφτανε στον ισολογισμό τον Δεκέμβριο του ’36 6.960 τόνοι χρυσού. Αυτή την ποσότητα χρυσού την πλήρωσαν οι Έλληνες της Μ. Ασίας, 4.000.000 με τη ζωή τους και 2.000.000 ξεριζωμένοι πρόσφυγες από τις πατρογονικές εστίες τους.
ΕΡ: Άρα μας λέτε ότι η καταστροφή της Μικράς Ασίας και η γενοκτονία των Ελλήνων έγινε γι’ αυτόν τον λόγο;
ΑΠ: Ναι, έτσι ακριβώς έγινε, έπρεπε να παρθούν οι μετοχές από τους κατόχους τους με οποιονδήποτε τρόπο, για να μην μπορούν να ζητήσουν το μερίδιό τους από την τράπεζα. Όταν με διαταγή του Μπέη της Σμύρνης οι Τσετσένοι άρχισαν να σφάζουν τους Έλληνες πήγαν όλοι και κατέθεσαν τους τίτλους ιδιοκτησίας των εργοστασίων τους και των σπιτιών τους και των περιουσιών τους στην Τράπεζα της Ανατολής, διότι προβαλλόταν πάντα ως Ελληνική τράπεζα, όπως και η Εθνική, εθεωρούντο Ελληνική τράπεζα. Δεν ήξερε κανένας ότι την εποχή εκείνη η τράπεζα εκείνη ανήκε στους Χαζάρους. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος λεγόταν τυπικά  “της Ελλάδος ” ασχέτως αν το βγάλαμε πριν από 2-3 χρόνια. Επειδή η Τράπεζα της Ανατολής ήταν θυγατρική της Εθνικής οι Έλληνες υπονόησαν πως και αυτό Ελληνικό Ίδρυμα είναι, να σκεφτείτε ότι σήμερα ακόμα η Εθνική Τράπεζα συλλέγει τεράστια ποσά από τίτλους ιδιοκτησιών των Ελλήνων της Σμύρνης. Διότι δεν βρέθηκε ποτέ ο κάτοχος επειδή ή σφαγιάσθηκε από τους Τσετσένους ή βρίσκεται στο βυθό του Αιγαίου μαζί με τις μετοχές της Ανατολής. Θέλω να σας πω ότι με τις μετοχές αυτές έχουν γίνει πολλά έργα στη χώρα μας, αφού κατατέθηκαν ως εγγυήσεις στα παγκόσμια ταμεία….
Θα σας δώσω μερικά παραδείγματα έργων που έγιναν με εγγυήσεις των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής, όπως τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ο Ηλεκτρικός Πειραιά-Κηφισιά, η Ελληνική Χαλυβουργεία στην Ελευσίνα, το Καλυκοποιείο, τα Λιπάσματα Πειραιώς και άλλα πολλά.
ΕΡ: Θέλετε να μας πείτε ότι ο κύριος Σώρρας με τις μετοχές αυτές θέλει να ξεχρεώσει την Ελλάδα.
ΑΠ: Κυριολεκτικά ναι, αυτό κάνει. Τώρα θα σας πω με ποιον τρόπο το έχει κάνει…
Ο κύριος Σώρρας ιδρύει 2 εταιρίες ΜΚΟ με την επωνυμία END(END NATIONAL DEBT,ELLAS NEVER DIE). Δωρίζει σε κάθε μια από 4 Μετοχές της Ανατολής και έρχεται και τις δηλώνει στην Γ’ ΔΟΥ Πατρών το 2011.
Το Υπουργείο Οικονομικών αφού ελέγχει τις μετοχές υπολογίζει τον αναλογούντα φόρο της δωρεάς προς το δημόσιο στο συνολικό ύψος για όλες τις μετοχές των 2 ΜΚΟ στα 27 δις ευρώ. Κοινοποιείται στον κύριο Σώρρα ο φόρος από την Γ΄ΔΟΥ Πατρών και ο κύριος Σώρρας ζητά από την ΔΟΥ ένα λογαριασμό τραπεζικό για να καταθέσει τον φόρο ούτως ώστε να τον πάρει το κράτος για να μην μπουν στο μνημόνιο. Θέλετε να σας πω το τι έγινε; Όσο παράξενο και αν σας φαίνεται ακόμη και σήμερα που μιλάμε δεν έχει εισπραχτεί ο φόρος και γίνεται μηνυτήρια αναφορά στην ΔΟΥ Πατρών από τον Σώρρα… Άρα σήμερα που μιλάμε ο Σώρρας φοροδιαφεύγει!!!
ΕΡ: Θέλετε να μας πείτε ότι κύριος Σώρρας κάνει μήνυση την ΔΟΥ γιατί δεν πήρε τον φόρο;
ΑΠ: Ακριβώς, αν έρθετε μέσα στα γραφεία μας θα έχετε όλες τις αποδείξεις που θέλετε με όλα τα ντοκουμέντα….
ΕΡ: Το επόμενο εργαλείο ποιο είναι;
ΑΠ: Το δεύτερο κατά σειρά οικονομικό εργαλείο, όπως εμείς ονομάζουμε, είναι τα περίφημα 600δις δολάρια τα οποία έχουν κατατεθεί από τον κύριο Αρτέμη Σώρρα στο όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας με τη μορφή ομολόγων του Αμερικανικού Δημόσιου σε αριθμό 6 των 100δις έκαστο…
ΕΡ: Αυτά πού έχουν κατατεθεί;
ΑΠ: Έχουν κατατεθεί στην Καναδική τράπεζα, της Μόντρεαλ Μπανκ. Μια κατάθεση αμετάκλητη με μεταθανάτια ισχύ.. Έτσι στις 28/9/2012 ο Σώρρας απέστειλε πλήρη φάκελο με όλα τα επίσημα απαραίτητα έγγραφα για την πιστοποίηση της κατάθεσης του ποσού. Ο φάκελος με όλα τα στοιχεία πήγε στους κάτωθι φορείς: στον ΣΑΜΑΡΑ, στον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, στον ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ) ο οποίος πριν από λίγες μέρες στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ανέφερε ότι κάναν ένα λάθος τότε που δεν πήραν την χρηματοδότηση του κυρίου Σώρρα, ακούτε τί σας λέω, παραδέχτηκε δημόσια την ύπαρξη των 600δις όπως επίσης είναι δηλωμένο και μέσα στο επίσημο cite του. Τέλος πάντων συνεχίζουμε, ενημερώνονται όλα τα μέλη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ με δικαστικό επιμελητή, ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ, η LAGARDE, ο ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ, η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο BARROSO…Θέλετε να σας πω αν τα 600δις τα πήραν, εσείς τί πιστεύετε, τα έχουν πάρει; Φυσικά και όχι και έτσι ο κύριος Σώρρας κάνει μηνυτήρια αναφορά στης 29 Νοεμβρίου 2012 σε όλους στο κοινοβούλιο και κατά παντός υπευθύνου για εσχάτη προδοσία, για παράβαση καθήκοντος και για κακουργηματική απιστία και στους 302…
Στην συνέχεια έρχεται και η βεβαίωση της ύπαρξης των 600δις από την ίδια την Δικαιοσύνη όταν το 2013 ο Άδωνις Γεωργιάδης μηνύει τον Αρτέμη Σώρρα και τον οργανισμό END για διασπορά ψευδών ειδήσεων περί 600δις, για κατάλυση του Συντάγματος και για πρόκληση πανικού του λαού, έτσι γίνεται το περίφημο δικαστήριο στις 28/6/2013 και η απόφαση κατά των κατηγορουμένων είναι ΑΘΩΩΤΙΚΗ…(Απόφαση δικαστηρίου 67650/13).
ΕΡ: Δηλαδή το δικαστήριο αποφάσισε ότι τα 600 δις είναι υπαρκτά;!
ΑΠ: Ασφαλώς και όχι μόνο, στέλνει τον ΑΔΩΝΗ και την Κυβέρνηση στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για τυχόν τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων… Σαν να τους λέει, γιατί κύριοι δεν τα πήρατε τα 600δις και μας βάλατε στα μνημόνια; Τώρα βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει αν έκανε η Εισαγγελία και η Βουλή σωστά το καθήκον της….
ΕΡ: Το επόμενο εργαλείο κύριε Γεωργιάδη ποιο είναι;
ΑΠ: Εδώ είναι πάλι το μεγάλο κόλπο των σιωνιστών που κατάφεραν να αποκρύψουν από τον λαό της γαίας τον πλούτο του που βρίσκεται στις παγκόσμιες τράπεζες. Μιλάμε για τραπεζικά συστήματα τα οποία τα κέρδη τους και τα αποθέματά τους δημιουργούνται από το λαό …Δεν θα σας πω πολλά για τα Παγκόσμια ταμεία και καταπιστεύματα, θα σας πω ποιος ο ρόλος του Αρτέμη Σώρρα σε αυτά. Ο Αρτέμης Σώρρας μαζί με τους ανθρώπους του οργανισμού EI-E.N.D., μετά από μία τρομερή προσπάθεια, περίπου 2 χρόνων, κατέθεσαν – και εγκρίθηκαν από το παγκόσμιο σύστημα – μελέτες για περίπου 50 χιλιάδες έργα συνολικά (που μέσα σε αυτά τα 50 χιλιάδες έργα μπορεί να συμπεριληφθεί ό,τι μπορεί να σκεφτεί άνθρωπος σε δήμο).  Το συνολικό ποσό το οποίο έχει κατ’ αρχήν εγκριθεί για την Ελλάδα είναι 2,3 τρις.
Τα χρήματα αυτά είναι η γενική έγκριση για την Ελλάδα, η οποία πρέπει να μοιραστεί με αναλογία πληθυσμού στην κάθε δημοτική αρχή. Αυτή η αναλογία χρήματος ανά πληθυσμό, αν το πάμε κατά κυριολεξία, είναι από 150 έως 180 χιλιάδες ευρώ ανά κάτοικο.

Αυτά τα χρήματα μπορούνε να δοθούνε μέσω της δημοτικής αρχής, δηλαδή μέσω της συμμετοχής του δημάρχου, διότι ο δήμαρχος κατά τον νόμο του Καλλικράτη και η δημοτική αρχή έχει αναγνωριστεί και στον Ελληνικό νόμο αλλά και στον παγκόσμιο θεσμό ως αρχηγός κράτους ο δήμαρχος και ως μικρό κράτος η δημοτική αρχή, ο Δήμος. Ως εκ τούτου έχει το δικαίωμα της σφραγίδας, να κατεβούν χρήματα για έργα ανθρωπιστικής βοήθειας και επενδυτικά, ανταποδοτικά και κοινωφελή στην κάθε τοπική κοινωνία – κράτος – δήμο.
Και καλείται τώρα να συνεργαστεί ο κάθε δήμαρχος δίνοντας, χωρίς να αποκτά υποχρεώσεις, αλλά δίνοντας τη συγκατάθεσή του/εντολή στον συγκεκριμένο άνθρωπο που είναι ο Αρτέμης Σώρρας, να διαθέσει αυτός τις εγγυήσεις προς όφελος των δήμων και της Ελλάδος συνολικά και να αποταμιευτούν τα χρήματα.
ΕΡ: Άρα σαν έθνος εννοείτε ότι έχουμε 3 ισχυρά οικονομικά εργαλεία τα οποία το κράτος δεν κάνει χρήση.
ΑΠ: Απόλυτα όπως το λέτε είναι και δεν είναι μόνο τα 3 αυτά εργαλεία του Σώρρα, αλλά και ο πλούτος της Ελλάδος μέσα στα παγκόσμια ταμεία και τις τράπεζες, εδώ μιλάμε για ποσά ασύλληπτα, μιλάμε για τρις και τετράκις ευρώ από τις διάφορες συνθήκες ένταξής μας, όπως αυτή του BRETTON WOODS όπου η Ελλάδα είναι ιδρυτικό μέλος του ΔΝΤ από το 1945. Τρελά πράγματα χωρίς λογική και έρχονται σήμερα αυτά τα συστήματα να πτωχεύσουν τη χώρα μου;!
ΕΡ: Έχει ακουστεί ότι με μια εξώδικη φόρμα που κάνετε μέσα από τα γραφεία σας δίνετε εντολή ξεχρεώματος όλων των χρεών σε ταμεία ακόμη και τράπεζες, μπορείτε να μας εξηγήσετε τι είναι αυτό;
ΑΠ: Ναι είναι πολύ απλό, αρκεί ο Έλληνας να καταλάβει ότι αυτός είναι ο ιδιοκτήτης αυτής της χώρας ως αυτόχθων ιθαγενής και οι κραταιοί είναι οι διαχειριστές που αυτός έβαλε για να προασπίσουν τα συμφέροντα αλλά και τον πλούτο της χώρας και όχι να τα ξεπουλήσουν, κανένας νόμος ή σύνταγμα δεν τους δίνει αυτό το δικαίωμα, άρα όσα έχουν υπογράψει στα μνημόνια είναι αντισυνταγματικά άκυρα και το γνωρίζετε πολύ καλά…
Το εξώδικο εντολή αποπληρωμής όλων των οφειλών μου είναι μια νόμιμη, νομιμότατη φόρμα εντολή για να πράξουν οι υπεύθυνοι τα νόμιμα για να την υλοποιήσουν παίρνοντας από τους πιστοποιημένους λογαριασμούς που είναι κατατεθειμένοι στο όνομά μου όλες τις οφειλές μου…
Το οριστικό ξεχρέωμα (ΕΞΩΔΙΚΟ) έχει να κάνει με τα δυο από τα τρία εργαλεία του Σώρρα, τα 600δις ως κληρονομικό δικαίωμα προς εμάς αλλά και τα 2,3 τρις ευρώ. Έτσι νόμιμα δίνουμε εντολή να εισπραχτούν οι οφειλές μας από τους δικούς μας κληρονομικούς λογαριασμός, τι ποιο απλό και συνάμα νόμιμο, με λίγα λόγια για να καταλάβει ο απλός πολίτης έχει τώρα την δύναμη και δίνει εντολή εκτέλεσης από την ίδια του την περιουσία…
ΕΡ: Πολύ ωραία, εγώ το κατάλαβα αλλά η αντίπαλη πλευρά πώς κινείται;
ΑΠ: Κάθε εξώδικο, όσον αφορά το δημόσιο και τα ταμεία, εκτός της κατάθεσης που γίνεται στα εδώ αρμόδια γραφεία και υπηρεσίες, ταυτόχρονα πηγαίνει αυθημερόν και με δικαστικό επιμελητή και στο Υπουργείο Οικονομικών, άρα ενημερώνεται και το υπουργείο ενώ για τις τράπεζες κατατίθεται εδώ με έναν δικαστικό επιμελητή…
Τώρα στο θέμα που με ρωτήσατε, αν η αντίπαλη πλευρά αντιδρά, σας διαβεβαιώνω ότι βάσει του άρθρου 10 παρ 3 του Συντάγματος μέσα σε 60 ημέρες από την ημέρα κοινοποιήσεως πρέπει να απαντήσει γραπτώς αν αποδέχεται το εξώδικο ή όχι και για ποιον λογο… Τώρα το περίεργο για εσάς είναι αν σας πω πως το Υπουργείο Οικονομικών εδώ και 8 μήνες δεν έχει απαντήσει σε κανέναν θα το πιστέψετε; Έτσι ακριβώς είναι και ξέρετε ότι πάλι βάσει νόμου αν περάσουν οι 60 μέρες και δεν υπάρξει καμία απάντηση η στάση αυτή κατοχυρώνεται ως σιωπηλή αποδοχή..
ΕΡ: Άρα θέλετε να πείτε ότι το κράτος δεν μπορεί να στραφεί κατά των εξωδίκων;
ΑΠ: Και βέβαια δεν μπορεί και γι’αυτό σωπαίνει, και πώς να στραφεί αφού το ίδιο πιστοποιεί τα εργαλεία του Σώρρα και αυτούς τους λογαριασμούς…. και θα σας πω ένα ακόμη μεγάλο μυστικό, δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι εφορίες έγιναν ιδιωτικές επιχείρησης, το παιχνίδι είναι πολύ μεγάλο και οι τροϊκανοι έχουν στριμωχτεί γιατί κακά τα ψέματα είναι ένα παράνομο ταμείο εδώ μέσα στη χώρα μας και κάνει κουμάντο στο πορτοφόλι μας με τις πλάτες της κυβέρνησης, αυτό το παιχνίδι κάποτε θα σταματήσει εδώ στη χώρα μας και πολύ γρήγορα να το θυμηθείτε….. θα σας δώσω ένα ισχυρό ντοκουμέντο, μπορείτε να μπείτε εδώ μέσα και θα καταλάβετε πάρα πολλα…..https://www.youtube.com/watch?v=IUcrPNQq-4s
ΕΡ: Κύριε Γεωργιάδη, ένα μήνυμα προς τον Ελληνικό λαό…
ΑΠ: Συνεχίζουμε την πορεία μας οργανωμένα και συντεταγμένα προς την ελληνική συνέλευση. Μετά από 4 χρόνια ενημέρωσης, αφύπνισης κσι συνένωσης δημιουργήσαμε τον οργανισμό-όχημα προς τον τελικό προορισμό μας την Ε.ΣΥ.
Μέλη του οργανισμού μας είναι όλοι οι Έλληνες και Φιλέλληνες που έχουν αποφασίσει να συμμετέχουν στον αγώνα να δοθεί ένα τέλος στο ανθελληνικό καθεστώς το οποίο κατευθύνεται από ανθέλληνες επικυρίαρχους που καταδυναστεύουν το έθνος μας και να μπορέσουμε να εγκαθιδρυθεί πολιτεία με το Ελληνικό αξιακό σύστημα όπου οι πολίτες θα αποφασίζουν, όπως έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να πράττουν, για τη ζωή και για το μέλλον τους. Πρέπει τώρα Έλληνα να αποφασίσεις σε ποια πλευρά θέλεις να είσαι, εμείς σε καλούμε σε αυτόν τον αγώνα να γίνεις συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος, αποφάσισε τώρα, δεν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου να περιμένεις, η Ελλάδα μας χρειάζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια