Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΓΓΛΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΑΖΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΝΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ!

https://pandoros.blogspot.com/2020/05/blog-post_7.html?m=1&fbclid=IwAR2r7msGyotfFANvNfr8LJ8BBVy6SHbEAj5v3DI2jsy_eEFgnu8bfR5hC-I
"Ώπα, σόρρυ" απαντά ο κ.διευθυντής...
Χριστιανικό (;;;) γυμνάσιο στα πλαίσια της τηλεκπαίδευσης, έστειλε εργασία σε 13χρονα παιδιά ζητώντας τους να ορίσουν μεταξύ άλλων, τι εστί ...'ντραγκ κουΐνς', τι το 'τραβεστί' και τι η τρανς πορνογραφία!
Άλλο ένα περιστατικό σεξουαλικοποίησης των παιδιών με
τη σφραγίδα της σύμπραξης δημοσίου και ιδιωτικού συμφέροντος, απασχολεί την τοπική κοινωνία στην πόλη Χαλ, της Αγγλίας.
Ο Λέον Ντάγκον είδε την μικρή του αδελφή να ετοιμάζεται να ψάξει στο διαδίκτυο πληροφορίες για την εργασία του σχολείου της, της Ακαδημίας του Αρχιεπισκόπου Σεντάμου, στα πλαίσια του μαθήματος της Κοινωνικής και Προσωπικής Εκπαίδευσης.
Όταν την ρώτησε ποιο είναι το θέμα της εργασίας σοκαρίστηκε.
Εκτός από θέματα που είχαν να κάνουν με χρήση αλκοόλ, καπνού και ναρκωτικών, τα παιδιά καλούνταν να ερευνήσουν για την κλειτοριδεκτομή, τη νυχτερινή ρεύση, το σωματεμπόριο, την περιτομή, το “σιδέρωμα του μαστού” αλλά και το σέξτινγκ, τις 'ντραγκ κουΐνς', τα τραβεστί, το “σοφτ” και το “σκληρό” πορνό, το πορνό με τρανς και το πορνό της “εκδίκησης”!....
Ο κ. Ντάγκον απευθύνθηκε στο Facebook και συγκεκριμένα στην σελίδα της σχολής όπου και εξέφρασε τις ανησυχίες του.
«Η αδελφή μου ξέρει από μέικ απ και ΤικΤοκ στα 13 της. Δεν ξέρει για σκληρό πορνό και δεν μπορείτε να της ζητάτε να το ορίσει.
Η πλειοψηφία των παιδιών σήμερα θα μπουν στο ίντερνετ για να βρουν βοήθεια για τις εργασίες τους και αν βάλεις αυτά τα θέματα στο ίντερνετ, ένας Θεός γνωρίζει τι θα δεις στην οθόνη σου.»
Το θέμα γρήγορα αναστάτωσε του γονείς που ένας ένας έβλεπε με τα μάτια του τι χαρτιά είχαν στα χέρια τους τα παιδιά τους. Η κυρία Τέϊλορ, μητέρα ενός 11χρονου κοριτσιού δήλωσε στην 'Sun':«Η κόρη μου είναι ακόμη παιδί! Στο δωμάτιο της έχει νεράιδες και πόνι, είναι πολύ αθώα και αγνή. Θα έπρεπε να της μαθαίνουν άλλα πράγματα όπως “μην παίρνεις γλυκά από ξένους” και όχι τι είναι η περιτομή και το σιδέρωμα του στήθους!
Ούτε εγώ δεν γνωρίζω τι είναι αυτό…
Πραγματικά σε κάνει να αναρωτιέσαι τι άλλο μαθαίνουν τα παιδιά στο σχολείο χωρίς οι γονείς να έχουμε ιδέα!»
Η κυρία Τέιλορ
Στην πλειοψηφία τους οι γονείς που είδαν τις αναρτήσεις συμφώνησαν πως ελάχιστες από τις ερωτήσεις της εργασίας είχαν κάποια αποδεκτή εκπαιδευτική αξία και οι περισσότερες ήταν “εντελώς ακατάλληλες”.
Τα νέα πολύ γρήγορα έφτασαν μέχρι το γραφείο του διευθυντή κ. Τσέι Μπέλ ο οποίος αρχικά εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Λυπάμαι ειλικρινά αν γονείς ή μαθητές αναζήτησαν στο διαδίκτυο κάποιους από τους ζητούμενους όρους και αν τυχόν προσβλήθηκαν με τα αποτελέσματα αναζήτησης κατά λάθος.Δεν είχε ζητηθεί από τους μαθητές να ερευνήσουν διαδικτυακά τα θέματα της εργασίας, καθώς όλες οι απαντήσεις στα ερωτήματα περιέχονται στη διδακτέα ύλη που τους έχει δοθεί και η οποία είναι εναρμονισμένη με τις κρατικές οδηγίες»???????? και κλείνοντας συμπλήρωσε «Ζήτησα προσωπικά, οι επόμενες εργασίες του μαθήματος Κοινωνικής και Προσωπικής Εκπαίδευσης να μην περιέχουν παρόμοια ευαίσθητο υλικό και όλη η ύλη εφεξής θα είναι εξ ολοκλήρου κατάλληλη για την ηλικία των παιδιών».

Ο (εντελώς μά εντελώς ανυποψίαστος..............) διευθυντής του σχολείου κ. Τσέϊ Μπέλ

Οι γονείς δεν πολυψήθηκαν με την ανακοίνωση αυτή και πίεσαν για κάτι πιο αυστηρό και χριστιανικό, μιας και το σχολείο είναι μια ιδιωτική σχολή με αυστηρό χριστιανικό ήθος και αξίες, ή τουλάχιστον έτσι διαφημίζεται.
Έτσι, λίγη ώρα μετά, ο διευθυντής Μπέλ εξέδωσε μια πολύ πιο λιτή και ξεκάθαρη ανακοίνωση η οποία αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα της σχολής:

«Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες
Εχτές, ενημερώθηκα πως κάποιο έντυπο υλικό που δόθηκε στα παιδιά σαν εργασία του μαθήματος Κοινωνικής και Προσωπικής Εκπαίδευσης, περιείχε μη κατάλληλο υλικό για παιδιά αυτής της ηλικίας.
Το υλικό απεστάλη στα παιδιά που είχαν πρόβλημα στην διαδικτυακή πρόσβαση στο υλικό που μοιράζονταν μαζί τους οι καθηγητές.
Μετά από ενδελεχή έρευνα κατέληξα πως αυτό ήταν ένα ειλικρινές λάθος εκ μέρους μας και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από τους γονείς για την προσβολή αυτή.
Θα σας παρακαλούσα να ελέγξετε όλο το έντυπο υλικό που το παιδί σας έλαβε για το μάθημα της Κοινωνικής και Προσωπικής Εκπαίδευσης και να αφαιρέσετε ότι θεωρείτε ακατάλληλο.
Και πάλι, ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση και την αγανάκτηση που προκαλέσαμε σε γονείς και μαθητές.»
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια