Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν διέλυσε ο ιός την οικονομία αλλά οι άνθρωποι που υπάκουσαν στις εντολές

https://bankingnews.gr/index.php?id=498842&fbclid=IwAR0Hw1xUKRLWjOZhmvezExl-fV-4imOXHYnZwsdBIS3gwQ64bB0ooIVPQdg
Δεν διέλυσε ο ιός την οικονομία αλλά οι άνθρωποι που υπάκουσαν στις εντολές
Στις εντολές των "τυράννων" που οδήγησαν την οικονομία στην κατάρρευση και κατέστρεψαν τις ζωές όλων
Μια διαφορετική προσέγγιση στο παγκόσμιου Lockdown που έχει συρρικνώσει δραματικά την παγκόσμια οικονομία κάνει το SHTF.com  λέγοντας ότι "δεν ήταν ο ιός που κατέστρεψε την οικονομία αλλά οι άνθρωποι που υπάκουσαν".
"Οι περισσότερες θηριωδίες στην ανθρώπινη ιστορία έχουν διαπραχθεί από άτομα και πράκτορες κυβερνήσεων που «ακολουθούσαν απλά εντολές» ή «απλώς υπάκουαν  στο νόμο».
Ο ιός δεν έδωσε εντολές. Ήταν οι άνθρωποι που υπάκουαν στις εντολές των "τυράννων" που οδήγησαν την οικονομία στην κατάρρευση και κατέστρεψαν τις ζωές όλων.
 Οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να σκέφτονται σαν σκλάβοι. Αντί να κάνουν ερωτήσεις ή να χρησιμοποιούν την κριτική τους σκέψη για να δουν εάν κάτι είναι σωστό πριν το κάνουν, απλά υπακούουν στην «εξουσία».
Η αλήθεια είναι, ότι αυτή η επιβολή περιοριστικών μέτρων (lockdown) έγινε επειδή όλοι συμμορφώθηκαν και ανάγκασε ακόμη κι αυτούς που δεν ήθελαν να πειθαρχήσουν αναγκαστικά.
Το ίδιο ακριβώς επέβαλλαν όλα τα τυραννικά καθεστώτα στην διάρκεια της παγκόσμιας ιστορίας.
Τα ΜΜΕ συνεχίζουν να κατηγορούν για την οικονομική καταστροφή στον κορωνοϊό, αλλά αυτό δεν είναι λάθος ενός ιού. Είναι φταίξιμο των  κυβερνήσεων και της υποτελούς νοοτροπίας της αστυνομίας και των πολιτών που υπακούει πρόθυμα στις εντολές τους.
Τα ΜΜΕ εξακολουθούν να προσπαθούν απεγνωσμένα να περιστρέψουν την αφήγηση τους και να κατηγορήσουν τον «αόρατο εχθρό» για την καταστροφή που πλήττει την ανθρωπότητα από την υπερβολική αντίδραση των κυβερνήσεων.
 
Οι σημερινές κυβερνήσεις ακολούθησαν την τακτική των τυράννων 
Μια πραγματική προπαγάνδα στην οποία τα ΜΜΕ έχουν βασικό ρόλο στο οργανωμένο σχέδιο των κυβερνήσεων που θέλουν το λαό πανικοβλημένο από έναν ιό εστιάζοντας την προσοχή του σε αυτόν κι όχι τα τυραννικά μέτρα που λαμβάνουν σε βάρος του.
Ο Larken Rose, ο συγγραφέας του Most Dangerous Superstition, περιγράφει πως ο τρόμος λειτουργεί πάνω στους ανθρώπους σε βαθμό που νιώθουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα περισσότερο ή διαφορετικό από το να υπακούσουν .
Η πρωταρχική απειλή για την ελευθερία και τη δικαιοσύνη δεν είναι η απληστία ή το μίσος ή οποιοδήποτε άλλο από τα συναισθήματα ή τα ανθρώπινα ελαττώματα που κατηγορούνται συνήθως για τέτοια πράγματα.
Είναι μια δεισιδαιμονία που μολύνει τα μυαλά ανθρώπων όλων των φυλών, θρησκειών και εθνικοτήτων, που εξαπατά τους αξιοπρεπούς, καλοπροαίρετους ανθρώπους και τους αναγκάζει να υποστηρίξουν τη βία και την καταπίεση.
Αντί να ακολουθείτε τυφλά τις εντολές, σκεφτείτε και ρωτήστε αν αυτό που κάνετε είναι σωστό. Έχετε το ηθικό δικαίωμα να καταπατάτε  τα δικαιώματα των άλλων; Η εφαρμογή ακόμη και της ελάχιστης κριτικής σκέψης σε κάτι μπορεί συνήθως να οδηγήσει τους ανθρώπους στο σωστό. Αλλά πρέπει να είστε πρόθυμοι να ρίξετε μια ματιά στον εαυτό σας, και να διορθώσετε μόνοι σας τα λάθη σας, και να αναλάβετε την ευθύνη για τις δικές σας ενέργειες. Αυτό δηλαδή που οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έκαναν.

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια