Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ΒΟΥΛΗ – ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΩΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


 Χωρίς ΦΕΚ σύστασης σε σώμα η βουλή – δεν δύναται να πιστώνει καμία τράπεζα στην κυβέρνηση χρήματα των Ελλήνων

Έχει αναδειχθεί με αρκετά λεπτομερείς αναρτήσεις και στο ιστολόγιο Εριφύλη και σε πολλά αλλά  ότι η μη ύπαρξη ΦΕΚ σύστασης της βουλής σε σώμα είναι πρόβλημα για την καταλυμένη πλέον εξουσία. Στερούνται όλοι κάθε νομιμότητας.

Δεν μπορούν να νομοθετούν, ούτε αυτοί που είναι στην βουλή και κάνουν τους βουλευτές ούτε και οι ανεξάρτητες αρχές να εφαρμόζουν νομούς δήθεν ψηφισμένους από παράνομους δήθεν βουλευτές και υπογεγραμμένους από δήθεν προέδρους δημοκρατίας.

Όπως επίσης και να εκτελούνται από καταλυμένα υπουργεία και να περιφρουρείτε η νομιμότητα από δήθεν δικαστές διορισμένους από τους δήθεν βουλευτές. Η επιχείρηση της αποσιώπησης είναι μια εργασία που πλέον γίνεται πολύ στενευμένα και σιωπηρά. Αν είχαν την δυνατότητα να βγάλουν τέτοιο ΦΕΚ, θα το είχαν κάνει. Δεν το κάνουν αρά δεν έχουν καν νόμιμη εξουσία και εξουσιοδότηση να σε εκπροσωπούν ή να σε αντιπροσωπεύουν.

Θα εξετάσω τώρα μια περίπτωση η οποία απαιτεί και από τους αναγνώστες κάποιες προσομοιώσεις για να πάρουμε σωστά συμπεράσματα και να έχουμε δίκαιη κατανόηση.

Ας πούμε ότι έχουμε εάν τραπεζικό λογαριασμό. Η τράπεζα ξέρει ποιοι είμαστε και έχει όλα τα στοιχεία που μας τακτοποιούν. Εφόσον είμαστε δικαιούχοι, μπορούμε μόνο εμείς να πάμε να πάρουμε τα χρήματα μας ή κάποιος με νόμιμη εξουσιοδότηση από εμάς για έναν συγκεκριμένο λόγο. Επομένως και με τους λογαριασμούς του έθνους πρέπει να γίνεται η ιδιά διαδικασία.

Πάει η εξουσιοδοτημένη υπηρεσία, εταιρία, πρόσωπο ή ότι άλλο θέλετε, με νόμιμη εξουσιοδότηση και κάνει συγκεκριμένη χρήση και πράξη με τα χρήματα που φυλάει η τράπεζα και ανήκουν στο έθνος. Η εξουσιοδότηση αυτή για την κυβέρνηση αλλά και την βουλή είναι το ΦΕΚ σύστασης της βουλής σε σώμα, κάτι το οποίο το χρειάζονται και για όλες τις εργασίες που κάνει η πολιτεία και τα όργανα της για να λειτουργεί πλήρως.



Επομένως εάν δεν έχουν το απαιτούμενο πιστοποιητικό, δηλαδή το ΦΕΚ, είναι ανύπαρκτοι όλοι. Δεν έχουν εξουσιοδότηση.

Εδώ όμως έχουμε το εξής παράδοξο. Η τράπεζα τους δίνει τα χρήματα μας και με αυτήν την έλλειψη νομιμότητας και ταυτοποίησης, από μέρους της, την κάνει έκνομη. Η παράνομη κυβέρνηση και το σύνολο της διοίκησης της ελληνικής δημοκρατίας Α.Ε. προσέρχεται στο γκισέ της τράπεζας ως πλαστογράφος και τα συμφωνούν με τον τραπεζίτη να κάνουν υπεξαίρεση τα χρήματα μας.

Εδώ θα το δηλώσω ξεκάθαρα, έχουμε σύσταση συμμορίας και εγκληματική οργάνωση από πλευράς ελληνικής δημοκρατίας Α.Ε. και τραπεζίτη, σύμφωνα με τους δικούς τους νομούς που δικάζουν εμάς αλλά δεν τους τηρούν αυτοί.

Αρά εμείς ως δικαιούχοι του λογαριασμού τι πρέπει να κάνουμε; Να προσέλθουμε στο γκισέ, να αποδείξουμε ότι είμαστε οι πραγματικοί δικαιούχοι του λογαριασμού, να πάρουμε τα χρήματα μας και να κάνουμε έναν έλεγχο για το τι έχουν κάνει όλοι αυτοί, ώστε να πάμε αυτήν την εγκληματική οργάνωση στα ανάλογα δικαστήρια. Είναι κάποιος που δεν θα ήθελε να το δει αυτό; 

Νομίζετε ότι οι τράπεζες είναι αυτό που είναι στην πολιτεία μας νομιμά;

Έχουν καμία κότα στα ντουλάπια τους που κάνει χρυσά αυγά; όχι! Διαχειριστές δικών μας χρήματων με πλαστογραφίες από κοινού με το σύστημα διακυβέρνησης και λειτουργίας της πολιτείας είναι. Και δανείζουν στενευμένα παιδιά δικά τους ώστε να σε χτυπάνε με τα δικά σου χρήματα και να σου παίρνουν την ιδιωτική σου περιουσία. Ιδιώτη που τα θες όλα ιδιωτικά, που ιδιωτικός έγινες και εσύ μέσα στην αγνοία σου.



Εν τελεί, οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί πλαστογράφοι ετοιμάζονται για την τελευταία ίσως υπεξαίρεση τους. Πάνε να δομήσουν πρόγραμμα χρηματοδότησης των μεταναστών που κουβαλάνε, με αλλοιωμένα στοιχεία από την  τράπεζα ανασυγκρότησης.

Οι αυτόχθονες όμως είναι διαφορετικά θεού παιδιά. Προσοχή τώρα, δίνοντας τους ιθαγένεια θα δομήσουν την χρηματοδότηση εξ’ ονόματος των ελληνοποιημενων μεταναστών, παίρνοντας χρήματα των αυτοχθόνων Ελλήνων. Ας μάθουν όλοι ότι και αυτό είναι παράνομο.

Γιατί αυτοί που δίνουν τα χαρτιά της ιθαγένειας στους αλλογενείς, είναι παράνομοι και πλαστογράφοι. Αρά και τα έγγραφα που εκδίδουν πλαστά είναι. Γίνεται να ανοιχτεί λογαριασμός τραπέζης σε άτομο το οποίο δεν είναι τακτοποιημένο; έρχεται μια χρονιά που θα έχουμε δυο ταχύτητες στον πληθυσμό της χωράς.

Η απόπειρα τους αυτή αποσκοπεί στο να μην μπορεί ο πραγματικός δικαιούχος να αποδείξει ότι είναι κύριος των χρήματων που είναι στην τράπεζα. Αλλά ο πραγματικός δικαιούχος αναγνωρίζεται από παντού και η τράπεζα είναι δικιά του, και έρχεται για τα κλειδιά.

Ελατέ στην ένωση των Ελλήνων ώστε να πάμε όλοι οι δικαιούχοι μαζί στο γκισέ και της τράπεζας και της βουλής και της δικαιοσύνης. Αλλιώς δεν μπορούμε να πάρουμε τα δίκαια και τα δικά μας πίσω. Θα μένουμε πάντοτε δέσμιοι στον κάθε έναν που θα φέρνει το καθεστώς ως καγκελάριο της φυλακής μας.

 

Η ώρα των αποφάσεων ήρθε για σένα Ελλην. πολίτη

Ήρθε η ώρα της ένωσης σου

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου

Ήρθε η ώρα της Ελλήνων Συνέλευσις



αναγγελία εσύ. Ελλήνων Συνέλευσις

προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις

ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις

Πηγή: ιστολογιο εριφυλη στην Κρητη  https://erifylh.blogspot.com

 


Δεν υπάρχουν σχόλια