Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και ο θεός έπλασε την Εύα!!!!!

 


 Και ο θεός έπλασε την Εύα!!!!!

Θες η γυναικεία ιδιαιτερότητα η πονηριά, η αφέλεια, η επιτήδευση, το πάθος και τα ατελείωτα χαρακτηριστικά καθιστούν την Εύα σύμβολο. Ακόμα και μια κακοκαιρία Εύα ονομάστηκε. Και από τότε ούτε ο θεός δεν ησύχασε!!!!

Ας επανέλθουμε όμως στην πραγματικότητα που μας ξαναθύμισε η κυρία αντιπρόεδρος-Εύα Καϊλή. Ακόμα και ο κάθε κακόπιστος ή και μονίμως αντιρρησίας αναγνωρίζει ότι ο δρόμος ανάδειξης στα πολιτικά πεδία περνά μέσα από σκοτεινές διαδικασίες . Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για γυναίκες που προκαλούν εντύπωση εμφανισιακά και από το πουθενά εκτοξεύονται στο στερέωμα. Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν προξενεί απορίες διότι βασίζεται σε πεπατημένες πρακτικές άκρως αποδοτικές για τα εμπλεκόμενα μέρη. Έτσι φτιάχνονται τα είδωλα με μοναδικό σκοπό την αλλοτρίωση συγκεκριμένων ατόμων αλλά και στο στήσιμο ειδικών προδιαγεγραμμένων πρακτικών και διαδρομών προς επωφέλεια ενός συστήματος που αποστραγγίζει και ποδοπατά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Η πολιτική πορεία της συγκεκριμένης κυρίας είναι εξόφθαλμα προκλητική αλλά και η συνταρακτική πρόσφατη αποκάλυψη συντριβεί βάναυσα τα κοινά περί αξιών ήθη της κοινωνίας. Στην ατελείωτη σειρά σκανδάλων που ταλαιπωρεί τον τόπο μας έχουμε ένα καινούριο αλλά με διεθνείς πλέον προεκτάσεις.

Αντιλαμβάνεστε φίλοι μου αναντίρρητα ότι κολυμπάμε σ’ ένα έλος γεμάτο βδέλλες τσιμπούρια καρχαρίες και ρουφήχτρες της ανθρώπινης υπόστασης. Ένα διεθνές δίκτυο μεσαζόντων και αρπακτικών καταληστεύουν λαούς και οικονομίες. Η διασύνδεση των εγχώριων πολιτικών με παγκόσμιους οργανισμούς και ιδρύματα είναι φως φανάρι ότι αποπνέουν δυσωδία και βρωμιά. Η εξαγορά ( λεφτά υπάρχουν ) ελαφρότατων συνειδήσεων είναι παιχνιδάκι για τους αόρατους ρυθμιστές της ζωής μας. Δοκιμασμένες συνταγές εφαρμόζονται για την ποδηγέτηση και αιχμαλωσία μας σε μηχανισμούς που επιτηδευμένα κοσμούνται με εντυπωσιακή εμφάνιση και έμφαση στον άνθρωπο αλλά με σκοπούς μοχθηρούς.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έσκασε στην δημοσιότητα όχι τυχαία. Στα ανώτατα κλιμάκια όλα αυτά είναι γνωστά και εφαρμόζονται από παλαιότατο χρόνων με ιδιαίτερη επιτυχία. Η έπαρση αυτής της κυρίας και της μεγάλης παρέας στην οποίαν ανήκει φαίνεται ότι πέρασε τα προκαθορισμένα όρια και έτσι αποκαθηλώθηκε. Επειδή όμως εγώ σκέφτομαι διεστραμμένα το θεωρώ όλο αυτό το σκηνικό στημένο προ πολλού με σκοπό να μοιραστούν οι άνθρωποι μια τάχα απόδοση δικαιοσύνης και αλήθειας και να αποκρύψουν άλλα σκοτεινότερα καταστροφικά σενάρια για αυτήν την ιδίαν ύπαρξη μας.

Μη χαίρεστε για την αποκάλυψη αυτή αλλά αρχίστε επιτέλους να χρησιμοποιείτε και να ακονίσετε την νόηση σας για τα επερχόμενα δεινά της ανθρωπότητας.

Και μια τελευταία επισήμανση. Η εγχώρια πολιτική ζωή ουδόλως διαφέρει από τα διεθνή δρώμενα. Η αλληλεξάρτηση η διαφθορά και οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι είναι κοινό μυστικό.

Άλλος για το Κατάρ!!!!!;;;;;

Χρήστος Κράγιας

ΠΗΓΗ: https://esykpddm.blogspot.com/2022/12/blog-post_13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια